Szolgáltatások

Szolgáltatások

Rendezvények lebonyolítása:

A Vadvirág Hotel lehetőséget nyújt családi és céges rendezvények lebonyolítására. Cégek számára biztosítunk konferenciatermeket és a megfelelő technikai eszközöket. Konferenciatermünk tökéletes akusztikával rendelkezik, így az egész terem területén tökéletes hangzást érünk el. Továbbá szabályozható fűtést és légkondicionálót biztosítunk konferenciatermeinkben.

Szállodánk a rendezvények résztvevőinek teljes ellátást és egyedi programokat, biztosit. A résztvevők számára, garantáltan örök élmény lesz a szállodánkban való pihenés.

Továbbá különtermeink alkalmasak családi események, ballagások, születésnapok, év fordulok megünneplésére. Amennyiben szeretne meglepetést okozni egyik családtagjának, rokonának születésnapja alkalmából mi abban is segédkezünk, garantáltan meglepetést nyújtunk önnek és családjának.

Ha többet szeretne látni szállodánkból, látogasson el a Galéria menüpontban és böngésszen kedvére a képek között.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, érdeklődjön rendezvény ajánlatainkról, elérhetőségeink valamelyikén.Az Étterem

Az Étterem

Éttermünkről

Dőljön hátra árnyas teraszunkon, élvezze a szálloda előtt elterülő páratlan panorámát, a fantasztikus ízeket! Elkalauzoljuk a gasztronómia csodálatos világába. Kényeztesse el magát!

Tovább

A környék

A környék

Látnivalók - Ágfalva és Sopron

Varázslatos kis falu az Alpok lábánál, Soprontól mindössze 4 percnyire. A gyönyörű, tiszta levegőjű falunak az üdítő leheletét lomberdeiben, fenyveseiben, gesztenyéseiben mindvégig érezzük.

Tovább

Kapcsolat

Kapcsolat

Vadvirág Hotel & Restaurant

Ágfalva, Magyar utca, Magyarország, 9423
Telefon: 0036-99/505-780

Asztalfoglalás
Szobafoglalás

Vadvirág Hotel & Restaurant Soprontól mindössze 4 percnyire helyezkedik el. Hotelünk a legszínvonalasabb szolgáltatásokkal és programokkal várja kedves vendégeit. Amennyiben kérdése lenne telefonáljon vagy küldjön üzenetet akár E-mail -ben akár online itt az oldalunkon.Elérhetőségünk