Szolgáltatások

Szolgáltatások

Lovasoktatás:

Kevesebb szebb és hasznosabb állat létezik mint egy , mely állathoz már több ezer éve kötődünk, még őseink korából. A lovak pedig nyilván nem csak földművelésre, vagy egyéb ház körüli munkákra használhatóak, hanem igazi társként is szolgálhatnak: fantasztikusan szép, barátságos állatok, a lovaglás pedig egy remek időtöltés, mindegy, hogy sportként, vagy egyszerű hobbiként fogjuk fel. Főleg, hogy már csak egy állat közelsége is nagyon pozitívan hat az ember közérzetére.

A Vadvirág Hotelben nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a szabadidős programok, tevékenységek kialakítására, és előtérbe helyezésére, így természetesen lovaglás tanulására is van lehetősége a kedves vendégeinknek, lovasoktatás formájában. Kezdők, és haladók egyaránt igénybe vehetik a szolgáltatást, mi mindig az Ön képességeinek, és igényeinek megfelelően alakítjuk ki a lovasoktatás részleteit.

Ne hagyja ki Ön se lovasoktatásunkat. Ha szeretne beiktatni egy kis tanulást szabadideje kellemes eltöltésébe, akkor ez az egyik legjobb választás, túráink, kerékpáros programjaink mellett.

A programok részvételéhez időpont egyeztetés szükséges.
(Tel.: 99/505-780)Az Étterem

Az Étterem

Éttermünkről

Dőljön hátra árnyas teraszunkon, élvezze a szálloda előtt elterülő páratlan panorámát, a fantasztikus ízeket! Elkalauzoljuk a gasztronómia csodálatos világába. Kényeztesse el magát!

Tovább

A környék

A környék

Látnivalók - Ágfalva és Sopron

Varázslatos kis falu az Alpok lábánál, Soprontól mindössze 4 percnyire. A gyönyörű, tiszta levegőjű falunak az üdítő leheletét lomberdeiben, fenyveseiben, gesztenyéseiben mindvégig érezzük.

Tovább

Kapcsolat

Kapcsolat

Vadvirág Hotel & Restaurant

Ágfalva, Magyar utca, Magyarország, 9423
Telefon: 0036-99/505-780

Asztalfoglalás
Szobafoglalás

Vadvirág Hotel & Restaurant Soprontól mindössze 4 percnyire helyezkedik el. Hotelünk a legszínvonalasabb szolgáltatásokkal és programokkal várja kedves vendégeit. Amennyiben kérdése lenne telefonáljon vagy küldjön üzenetet akár E-mail -ben akár online itt az oldalunkon.Elérhetőségünk